Menu Ekspres:

[Nota Ringkas T1: Bab 1, Bab 2, Bab 3, Bab 4, Bab 5, Bab 6, Bab 7, Bab 8, Bab 9, Bab 10, Bab 11] [Nota Ringkas T2: Bab 1, Bab 2, Bab 3, Bab 4, Bab 5, Bab 6, Bab 7, Bab 8][Nota Ekspres T3][Nota Ekspres T4: Bab 8, Bab 9, Bab 10], [Nota Ekspres T5][Pembentangan Pelajar-T4. Bab 1, Bab 2, Bab 3, Bab 4, Bab 5, Bab 6, Bab 7, Bab 8, Bab 9, Bab 10] [Pembentangan Pelajar-T5. Bab 1, Bab2, Bab 3] [Latihan T4: Set 1, Set 2, Set 3] [Latihan Topikal T5] [Analisis Soalan Popular Percubaan Sejarah SPM Negeri2 2016][Analisis Fokus 2016] [Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2016] [Takwim Sekolah 2017]



Thursday, 6 November 2008

Majlis Perpisahan Tingkatan 5 SMIAAG 2008

6 comments:

A for ANA said...

ust buat ana sedihhh~
mcm x le trime lg kne bpisah ngan kwn2..
11 tahun bersameee~

Mujahid Islah said...

Salam Afifah. 11 tahun bersama kawan2 ..bertemu dan berpisah hanya demi redho-Nya kan. jgn terlalu bersedih yer. Seribu satu hikmah bakal enti depani kelak. Ust doakan afifah berjaya di dunia n di akhirat. InsyaAllah.

p/s: Dengar kata enti nak sambung belajar di Libya? teruskan berjuang...fillah

amirul said...

salam ya ustaz. mula-mula ana ingat benda macam ni takdelah sedih sangat. tapi bila diri sendiri dah rasai baru tahu, hehe. nak buat macam mana kan. benda ni fitrah. pertemuan pasti ada perpisahan. tak berkekekalan. yg kekal, di akhirat nanti~

ada kawan ana kata, "boleh tak aku tak nak berpisah dengan korang?". lepas tu, waktu we all datang sekolah untuk study group, dia peluk kitorang lama-lama. sedih? HAHA, tipulah kalau ana kata tak sedih.

doakan kami semua eh. khususnya dalam subjek sejarah. insyAllah semua student ustaz dapat 1A. amin

Mujahid Islah said...

Salam ya amirul,my creative student.. betul, tak rasa kita takkan tahu kan.

Dlm sebuah hadis Rasulullah Saw, terdapat tujuh golongan yang dijamin perlindungan Allah ketika hari kiamat nanti antaranya, seorng yg bersahabat dgn ikhlas dan bertemu serta berpisah mrk hanya krn mengharapkan redho Allah Swt. Smg kita semua tergolong dlm golongan tersebut. Ameen

Moga diperkenankan juga enta & semua pelajar ust mendpt A1 dlm paper Sejarah dgn izin Allah Swt. Utk enta, Jazakallah byk2 for your highly achievement for MASA '08. May Allah bless you, amirul.

amirul said...

sekadar menjalankan amanah ustaz. pengalaman berharga tu. thanks doakan. doa guru amat penting. may Allah bless us~

A for ANA said...

ya allah
mane ust tau ana nak belajr kat libya?
ust hasnan eh yang cerita?
teringin tu memang ada ust..
pasang niat..jadi ke tak semuanya ALLAH yang akan tentukan..
doa usaha tawakal je :)..doakan ana ye ustaz!