Menu Ekspres:

[Nota Ringkas T1: Bab 1, Bab 2, Bab 3, Bab 4, Bab 5, Bab 6, Bab 7, Bab 8, Bab 9, Bab 10, Bab 11] [Nota Ringkas T2: Bab 1, Bab 2, Bab 3, Bab 4, Bab 5, Bab 6, Bab 7, Bab 8][Nota Ekspres T3][Nota Ekspres T4: Bab 8, Bab 9, Bab 10], [Nota Ekspres T5][Pembentangan Pelajar-T4. Bab 1, Bab 2, Bab 3, Bab 4, Bab 5, Bab 6, Bab 7, Bab 8, Bab 9, Bab 10] [Pembentangan Pelajar-T5. Bab 1, Bab2, Bab 3] [Latihan T4: Set 1, Set 2, Set 3] [Latihan Topikal T5] [Analisis Soalan Popular Percubaan Sejarah SPM Negeri2 2016][Analisis Fokus 2016] [Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2016] [Takwim Sekolah 2017]Wednesday, 7 October 2009

Haneyya: Kerana Al-Aqsa Umat Islam Sedunia Sanggup Berkorban.

Khamis, 08/10/2009 – Kerajaan Palestin yang dipimpin oleh Ismail Haneyya memberi amaran terhadap konspirasi Zionis terhadap bandar al-Quds yang dijajah. Perancangan jahat mereka berlangsung bagi menjejaskan Masjid al-Aqsa sehingga kawasannya dapat dibahagikan sebagaimana yang telah berlaku kepada halaman Masjid al-Ibrahimi sebelum ini.

Kerajaan Palestin itu juga menegaskan bahawa perancangan jahat itu tidak akan dapat dilaksanakan melainkan setelah kami terkorban. Masjid al-Aqsa adalah garisan penentu, kerananya seluruh umat Islam sanggup berkorban.

Kerajaan Palestin itu menambah semasa mesyuarat mingguan kabinetnya pada hari Isnin (10/6), bahawa segala kenyataan yang berbentuk kutukan dan herdikan sudah tidak lagi berguna berhadapan dengan tindakan-tindakan biadap Zionis.

Seluruh bandar al-Quds sedang berhadapan dengan bahaya. Tindakan yang berkesan perlu diambil segera bagi memberhentikan permusuhan dan pencerobohan. Antaranya ialah bahawa para pemimpim Arab dan Islam segera menyahut seruan Syeikh Dr Yusuf al-Qaradawi yang menuntut agar hari Jumaat akan datang dijadikan sebagai ‘hari kemarahan’ demi bandar al-Quds serta mengambil tanggungjawab bagi membebaskannya.

Seterusnya ia berkata: “Kami mengutuk sekeras-kerasnya tindakan pihak berkuasa Ramallah yang menghalang demonstrasi yang mengutuk apa yang berlaku di bandar al-Quds. Kami menganggap tindakan itu sebagai bersekongkol dengan pihak Zionis bagi menyembelih bandar al-Quds serta merupakan pencerobohan yang mengaibkan terhadap rakyat Palestin yang mahu menyampai dan menunjukkan perasaan mereka dengan bebas dalam isu nasional yang tidak dicemari oleh perselihan dalaman.”

Sumber : http://www.palestine-info.info/ar/

2 comments:

I LOVE YOU said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

陽春麵Star said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍